Favoritter

Laster inn favoritter

  • Rask og trygg levering på 1–3 dager
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
Varekode: 5030933116429
-83 %

EA Sports FIFA 17 Xbox One

kr 100
kr 575
FIFA 17 tar fotballspillet til et nytt nivå. Med den nye Frostbite-spillmotoren vil du få mer realis...
Klikk & hent

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
FIFA 17 tar fotballspillet til et nytt nivå. Med den nye Frostbite-spillmotoren vil du få mer realistiske bevegelser og bedre grafikk enn noen sinne. Spill mot andre på nettet eller i din egen stue, eller spill den nye spillmodusen 'The Journey'. Til Xbox One.
FIFA 17, som drives av den banebrytende Frostbite-motoren, revolusjonerer måten du spiller, konkurrerer og knytter deg til spillet på. Den avanserte nye spillmotoren skaper en autentisk fotballopplevelse hvor du møter spillere med et troverdig følelsesregister og får oppleve helt nye og eksklusive verdener. Ny spillmodus - 'The Journey': Spill som det største nye talentet på årevis. Du er Alex Hunter, og skal til å debutere i Premier League. Dine avgjørelser vil under veis forme karrieren. Spiller du for laget eller spiller du for deg selv? Svarene du gir på pressekonferansen påvirker veien videre. The Journey er laget med blant annet Anthony Martial, Eden Hazard, Dele Alli og Marcus Rashford som konsulenter, for å sikre at veien til toppen blir så realistisk som mulig.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer