Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CZ3318-644
-30 %

Nike Liverpool FC Vaporknit Strike Drill Top Fotballgenser 20/21 Crimson Rød

kr 909
kr 1299
Liverpool FC Vaporknit Strike Drill Top Fotballgenser er Nikes mest tekniske og komfortable fotballg...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Liverpool FC Vaporknit Strike Drill Top Fotballgenser er Nikes mest tekniske og komfortable fotballgenser. Fotballoverdelen er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser. og har strategisk plasserte mesh-paneler for pustende komfort.
Klubb-emblem på venstre bryst. Inkludert i Nikes Strike-serie som er utviklet og designet for å øke hastigheten din, og integrerer det beste av Nikes innovasjoner for å holde deg lett, tørr og rask under alle forhold. VaporKnit-teknologien sørger for optimal bevegelighet, komfort og lett vekt. Nikes innovative og hurtigtørkende AeroSwift-teknologi kombinerer god pusteevne og mobilitet, slik at du holder deg komfortabel under kamp og trening. Høy hals med 1/4-dels glidelås gir mulighet for individuell tilpasning, mens fleksible og ribbete ermer med tommelhull nederst sørger for en sikker og komfortabel passform. Raglan -teknologi i ermene sørger for at det ikke er noen sømmer slik at armene kan bevege seg friere. De fleksible og ribbete ermene beveger seg med deg for en sikker og komfortabel passform. Laget av Dri-FIT 90% polyester og 10% elastan. Kan vaskes i maskin.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer