Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106666-001 P4
-30 %

Puma ULTRA 1.3 FG/AG Fotballsko Dame Faster Football Pack

kr 1610
kr 2300
ULTRA 1.3 til dame er toppmodellen fra PUMAs speedsilo ULTRA, og er en spesialdesignet utgave for de...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
ULTRA 1.3 til dame er toppmodellen fra PUMAs speedsilo ULTRA, og er en spesialdesignet utgave for den kvinnelige foten med et smalere hælparti, lavere vrist og formet (skulpturell) fotbue. Overdel i PUMAs MATRYXEVO-vevd konstruksjon som gir en tett og fleksibel passform. Den nye ULTRACut-overdelen skaper støtte i flere lag for rask bevegelse. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.
Spesialdesignet utgave for den kvinnelige foten med et smalere hælparti, lavere vrist og formet (skulpturell) fotbue. Lett MATRYXEVO-teknologi vevd overdel med tekniske karbongarn og gjennomsiktige monogarn. Intern SPEEDCAGE for lett støtte under spoling fremover. Ultrarask Peba SpeedUnit yttersåle tilsatt løpende pigg-DNA for rask akselerasjon. GripControl Pro-hud for avgjørende kommando over ballen når du er på angrep. Lett avtakbar innersåle med Nano Grip Technology. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer