Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Puma FUTURE 6.1 FG/AG Low Fotballsko Chasing Adrenaline Pack

Vanlig pris 2 000,-

Special Price 1 400,-

Varekode: 106182-001 P2
FUTURE 6.1 er toppmodellen fra PUMAs FUTURE-silo. Overdel i mykt og smidig tekstilmateriale i kombinasjon med det innovative NETFIT-systemet, som tilbyr uendelige snøringsmuligheter. FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner.

Tegn igjen: 10

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • 3D Havoc-ramme for ekstra støtte.
  • FUTURE 6.1 er designet for de mest instinktive, uforutsigbare og kreative spillere på banen.
  • evoKNITpro NETFIT 3.0 er PUMAs innovative lissesystem som forbedrer passformen og støtten i skoene. NETFIT-lissesystemet bidrar på den måten til at du kan få en individuell passform – helt etter dine preferanser og behov. Uansett stil, behov eller form, får du muligheten til å tilpasse skoen slik du ønsker. De mange forskjellige lissehullene tilbyr utallige muligheter og kombinasjoner uansett om du er ute etter en standard, smal eller bred passform, eller stabilitet og ankelstøtte. I praksis kan du med NETFIT-teknologien endre plasseringen på lissene og stramme dem til på de stedene du har bruk for det.
  • Modellen er laget med en svært myk og smidig overdel i én del, som har en base av syntetisk tekstilmateriale i kombinasjon med NETFIT-systemet.
  • For å forbedre passformen og følelsen ytterligere har NETFIT-systemet blitt smeltet til evoKNIT-sokken og på ulike soner av den myke og smidige tekstiloverdelen.
  • Lett og fleksibel RAPIDAGILITY-yttersåle med en kombinasjon av runde og avlange knotter som sikrer godt grep i underlaget. 
  • FG/AG-knotter for spill på naturgress og nyere kunstgressbaner. 

Kundomtaler

FUTURE 6.1 FG/AG Low Fotballsko Chasing Adrenaline Pack

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

FUTURE 6.1 FG/AG Low Fotballsko Chasing Adrenaline Pack

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.