Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 106920-01 O3
-50 %

Puma Ultra Match Laceless MG Fotballsko Barn Fastest Pack

kr 350
kr 700
Ultra Match MG Laceless til barn er undermodell fra PUMAs ULTRA-silo. Den lisseløse strikkede kragen...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Ultra Match MG Laceless til barn er undermodell fra PUMAs ULTRA-silo. Den lisseløse strikkede kragen gir en tettsittende passform rundt ankelen. Overdelen er laget av et lett mesh som er forsterket med et tynt lag med GripControl Pro-skinn for bedre kontroll på ballen. MG-knotter for spill på naturgress og kunstgressbaner.
Inkludert i PUMAs 'Fastest Pack'-kolleksjon. Lisseløs overdel. Overdelen er laget av et lett mesh som er forsterket med et tynt lag med GripControl Pro-skinn for bedre kontroll på ballen. Kunstgressvennlig-yttersåle med MG-knotter (Multi Ground), som fungerer ypperlig til bruk på kunstgressbaner - spesielt de eldre og mer harde underlagene. De mange små knottene gjør at trykket fordeles over hele yttersålen og bidrar til mindre belastning for kropp og bein. MG-knotter for spill på naturgress og kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.