Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: AT5293-303 O1
-40 %

Nike Tiempo Legend 8 Elite FG Fotballsko Impulse Pack

kr 1499
kr 2499
Tiempo Legend 8 Elite FG Fotballsko er toppmodellen fra Nikes Tiempo-linje. Overdel i supermykt keng...

Farge

Nike Tiempo Legend 8 Elite FG Fotballsko Impulse Pack
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

Valgt alternativ ikke på lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Tiempo Legend 8 Elite FG Fotballsko er toppmodellen fra Nikes Tiempo-linje. Overdel i supermykt kenguruskinn med diamantmønster for overlegen komfort og det mykeste touchet. Flyknit-materiale rundt midtfoten og hælen bidrar til en mer dynamisk og fleksibel passform. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
Inkludert i Nikes ' Impulse Pack'-kolleksjon. Den åttende generasjonen av Nikes klassiker Tiempo Legend - kjent for fantastisk passform og overlegen touch. Brukes av toppspillere som Virgil van Dijk og Sergio Ramos. Supermyk og komfortabel forfot i kenguruskinn som former seg etter foten din fra første stund. Sømløst diamantmønster på overdelen gir overlegen komfort og det mykeste touchet. Diamantmønsteret på overdelen bidrar dessuten til å holde vann og gjørme fra å sive inn, og du unngår dermed de små perforeringene i skinnet som normalt oppstår i tradisjonelle sømmer. Flyknit Fit Tunnel gir en støttende, tettsittende og komfortabel passform rundt midtfoten. Quadfit-nett i forfoten som strekker seg i fire retninger og tilpasser seg enhver fotform, og sikrer optimal stabilitet og et sikkert lockdown. Innovativ Flyknit-tunge som tilfører skoen pusteevne, fleksibilitet og støtte i tillegg til å gi deg den komfortable følelsen av at sko og fot smelter sammen. Det fleksible Flyknit-materialet i og rundt pløsen gjør at Tiempo Legend 8 er vesentlig mer tilpasset dem med bred lest, samtidig som materialet bidrar til at fotballskoene beholder både passformen og fasongen bedre. Overdelen er belagt med Nikes All Conditions Control-teknologi, som sørger for godt grep på ballen uansett vær- og baneforhold. På innsiden av skoene og innleggssålen er det plassert NIKEGRIP-teknologi som bidrar til at føttene sklir minimalt. Hyperstability-yttersåle i Pebax-materiale med en kombinasjon av runde og avlange knotter - designet til bevegelser og retningsforandringer i høyt tempo. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer