Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Nike Tiempo Legend VII Elite FG Fotballsko Euphoria Mode

Vanlig pris 2 350,-

Special Price 1 410,-

Varekode: AH7238-118 O2

Tiempo Legend VII Elite FG er toppmodellen fra Nikes Tiempo-linje. Overdel i supermykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten din fra første stund. Flyknit-materiale rundt midtfoten og hælen bidrar til en mer dynamisk og fleksibel passform. FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Tegn igjen: 10

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • Inkludert i Nikes 'Euphoria Mode '-kolleksjon.
  • For første gang i Nike Tiempos historie kommer modellen med strikket FLYKNIT-materiale i midtfoten og hælen. Det er fortsatt supermykt kenguruskinn som er toneangivende på overdelen, men med Flyknit-materiale får du nå en mer dynamisk og fleksibel passform, stretch, støtte og ikke minst enda bedre lockdown. Resultatet er at Nike Tiempo Legend 7 har fått en forbedret passform og komfort, samtidig som den har blitt 22% lettere enn forgjengeren.
  • Det strikkede Flyknit-materialet med FLYWIRE-kabler er en del av midtfoten og pløsen, og bidrar til at du kan stramme og løsne helt etter dine etter egne preferanser og behov.
  • Det fleksible Flyknit-materialet i og rundt pløsen gjør at Tiempo Legend 7 er vesentlig mer tilpasset dem med bred lest, samtidig som materialet bidrar til at fotballskoene beholder både passformen og fasongen bedre.
  • For å unngå at tåboksen i skinn strekker seg for mye har Nike utviklet FIT-MESH på Tiempo Legend 7. Fit-Mesh er vevd sammen, og kan sammenlignes med en kinesisk fingerlås. Jo mer trykk som legges på, jo mer strammes den og hjelper til å holde foten fast i skoen, så skinnet ikke må gjøre hele jobben.
  • Tiempo Legend 7 markerer debuten til Nikes Hyperstability-yttersåle, som er designet for flersidige bevegelser på banen. Yttersålen har et nytt knottesystem som kombinerer både triangulære, avlange og runde knotter, og gir med det godt grep og feste på naturgressbaner.
  • På innsiden av skoene og innleggssålen er det plassert NIKEGRIP-teknologi som bidrar til at føttene sklir minimalt.
  • FG-knotter for spill på naturgressbaner.

Kundomtaler

Tiempo Legend VII Elite FG Fotballsko Euphoria Mode

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Tiempo Legend VII Elite FG Fotballsko Euphoria Mode

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.