Torshov Sport Fotball
MENU

Nike FootballX Fotballsko

Les mer

Nike FootballX er fotballsko med fokus på spill på små flater og harde underlag både innen- og utendørs.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 65 produkter
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 65 produkter
Asc

Nike FootballX Fotballsko

I FootballX-linjen finner du blant annet MercurialX, TiempoX og en rekke andre modeller med både IC-såle (innendørs, street) og TF-såle (grus, kunstgress). X-en spiller på formasjonen et five-a-side-lag utgjør.

Nike Fotballsko

Den amerikanske sportsgiganten Nike var faktisk sent ute med å produsere fotballsko i forhold til sine største konkurrenter i dag, adidas og Puma.

Første fotballsko ut var modellen Tiempo, og denne ble brukt av legendariske spillere som Romario og Paolo Maldini i VM-finalen 1994.
Men det var først etter VM i 1998 at Nike virkelig begynte å gjøre seg bemerket i fotballverdenen. Og det kan de takke en brasilianer for. Ronaldo spilte nemlig med de første Mercurial-fotballskoene under mesterskapet, og noterte seg for åtte mål i mesterskapet. Fotballskoene veide rett i overkant av 200 gram, noe som var revolusjonerende lett på den tiden. Men kanskje mer unikt med skoene var at de ikke var sorte. Ronaldos unike sølv-/lime-fargede fotballsko ble derfor selve symbolet på Nikes innmarsj i fotballskoverdenen.
Siden gang har Nike aldri sett seg tilbake.

I dag produserer Nike fortsatt de populære siloene Tiempo og Mercurial, samt Phantom GT.
En rekke kjente fotballspillere benytter fotballsko fra Nike: Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Robert Lewandowski, Neymar Jr., og Sergio Ramos for å nevne noen.

Nike produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag.: SG (Soft Ground) for vått gress, FG (Firm Ground) for mykt og tørt gress, AG (Artificial Grass) for kunstgress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IC (Indoor Court) for spill innendørs eller futsal.

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.