Torshov Sport Fotball
MENU

Nike Fotballsko

Les mer

Nike Fotballsko Den amerikanske sportsgiganten Nike var faktisk sent ute med å produsere fotballsko i forhold til sine største konkurrenter i dag, adidas og Puma. I dag produserer Nike fortsatt de populære siloene Tiempo og Mercurial, samt PhantomVSN og Hypervenom. En rekke kjente fotballspillere benytter fotballsko fra Nike: Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Neymar Jr., Virgil van Dijk, Kylian Mbappé, Harry Kane og Sergio Ramos for å nevne noen. Nike produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag.: SG (Soft Ground) for vått gress, FG (Firm Ground) for mykt og tørt gress, AG (Artificial Grass) for kunstgress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IC (Indoor Court) for spill innendørs eller futsal.

Nike Fotballsko

Den amerikanske sportsgiganten Nike var faktisk sent ute med å produsere fotballsko i forhold til sine største konkurrenter i dag. Første fotballsko ut var modellen Tiempo, og denne ble brukt av legendariske spillere som Romario og Paolo Maldini i VM-finalen 1994. Men det var først etter VM i 1998 at Nike virkelig begynte å gjøre seg bemerket i fotballverdenen, og det kan de takke en viss brasilianer for. Ronaldo spilte nemlig med de første Mercurial-fotballskoene under mesterskapet, og noterte seg for åtte mål i mesterskapet. Fotballskoene veide rett i overkant av 200 gram, noe som var revolusjonerende lett på den tiden og markerte langt på Nikes innmarsj i fotballskoverdenen. Siden den gang har Nike aldri sett seg tilbake.

I dag produserer Nike fortsatt de populære siloene Tiempo og Mercurial, i tillegg til nye Phantom GT.

En rekke kjente fotballspillere benytter fotballsko fra Nike: Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Robert Lewandowski, Virgil van Dijk, Kylian Mbappé, Harry Kane og Sergio Ramos for å nevne noen.

Nike produserer fotballsko med knottetyper for alle typer underlag: SG (Soft Ground) for vått gress, FG (Firm Ground) for mykt og tørt gress, AG-PRO (Artificial Grass) for kunstgress, MG (Multiground) for alle typer kunstgress og tørt gress, TF (Turf) for grus og harde kunstgressbaner og IN/IC (Indoor/Indoor Competition) for spill innendørs eller futsal.

 

Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.