Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: GW8416 Q2
-15 %

Adidas X Speedportal+ FG/AG Fotballsko Barn Al Rihla

kr 1359
kr 1599
Adidas X Speedportal+ FG/AG Fotballsko til barn er en toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridså...

Farge

Adidas X Speedportal+ FG/AG Fotballsko Barn Al Rihla
Adidas X Speedportal+ FG/AG Fotballsko Barn Game Data
Adidas X Speedportal+ FG/AG Fotballsko Barn Beyond Fast
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
Adidas X Speedportal+ FG/AG Fotballsko til barn er en toppmodell fra adidas' X-linje. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.
Inkludert i 'Al Rihla Pack'-kolleksjonen til adidas. Designet for fart. Lisseløs sko som bidrar til en større berøringsflate. Konstruert smidighetsbur: maksimal støtte under eksplosive bevegelser og radikal retningsendring gjennom laserskåret TPU-bur som forsiktig styrker det øvre materialet fra innsiden. Sprint pigg silhuett: du trenger ikke å gjøre deg klar, du kan bare løpe. den nyutviklede sist med en liten tåfjær setter deg i en sprinterstilling. 3D-støpt hæl: 2 puteinnsatser gir komfort og låsing for å forhindre glidning. En ny innovativ spalte i midten av hælen gir støtte på akillessenen. Primeknit Speed Cut: Minimalistisk lav krage. Konstruksjon optimalisert for enkel vrist og tettsittende passform rundt ankelen Skoen brukes av blant annet av Salah, Messi, Son og João Félix. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og nyere kunstgressbaner.

Relaterte produkter

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer