Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: IE4895 R4

Adidas COPA Pure. 2.2 FG/AG Fotballsko Marinerush

kr 1499
COPA Pure 2.2 FG/AG er en undermodell fra COPA-linjen til adidas. Overdel i supermykt skinn med Fusi...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
COPA Pure 2.2 FG/AG er en undermodell fra COPA-linjen til adidas. Overdel i supermykt skinn med Fusionskin-teknologi, som reduserer vannopptak og tilbyr en overlegen komfort og passform helt fra starten. FG/AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
Inkludert i "Marinerush Pack"-kolleksjonen til adidas. COPA Pure 2.2 FG/AG er en undermodell fra COPA-linjen til adidas. Utviklet for fotballspillerne som redefinerer ballkontroll. Det nye og sømløse overdelsmaterialet Fusionskin tilbyr både et mykt og behagelig touch, og kommer med særegne riller for bedre ballkontroll og passform. Fusionskin-teknologien betyr i praksis at skoene ikke suger til seg like mye vann som normale skinnsko gjør og dermed ikke blir tunge når du spiller under våte forhold eller regntunge dager. Hælkappe i skum for bedre komfort. Tekstilfôr og normal passform. Overdelen er laget av minimum 50% resirkulert materiale.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.