Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Liiteguard Performance Fotballstrømper

500,-
Varekode: LG1001-Sort
Liiteguard Performance Fotballstrømper er tekniske og komfortable kompresjonsstrømper som øker sirkulasjonen, og som gir støtte rundt ankelen og akillesenen. Anti-skli-belegg bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

Teknisk Fotballstrømpe

  • De lange kompresjonsstrømpene øker sirkulasjonen, og kan lindre tretthet ved fysisk aktivitet. Strømpen gir maksimal støtte og komfort rundt ankelen og akillesenen, og dermed komforten du trenger for å kunne yte ditt beste.
  • Sålen har punktvis med silikonbelegg som strekker seg fra forfoten og opp til baksiden av hælen. Disse silikon-prikkene bidrar til at du ikke sklir i sokkene og skoene, og gir deg bedre kontakt med underlaget - spesielt når du foretar hurtige retningsforandringer.
  • Sokkene er laget av SoftAir-materiale som gir god komfort, og samtidig tar vekk svetten fra føttene. Dette gjør at føttene holdes tørre, og kombinert med silikonbelegget, minimerer dette risikoen for vannblemmer.
  • Strømpen er utstyrt med en innvendig lomme, som holder leggskinnene på plass uten bruk av strømpetape. Samtidig gjør den generelle kompresjonen i strømpene at leggskinene sitter mer stabilt enn en tradisjonell fotballstrømpe.

Kundomtaler

Performance Fotballstrømper

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Performance Fotballstrømper

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.