Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

EA Sports FIFA 17 Xbox One

575,-
Varekode: 5030933116429
FIFA 17 tar fotballspillet til et nytt nivå. Med den nye Frostbite-spillmotoren vil du få mer realistiske bevegelser og bedre grafikk enn noen sinne. Spill mot andre på nettet eller i din egen stue, eller spill den nye spillmodusen 'The Journey'. Til Xbox One.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • FIFA 17, som drives av den banebrytende Frostbite-motoren, revolusjonerer måten du spiller, konkurrerer og knytter deg til spillet på. Den avanserte nye spillmotoren skaper en autentisk fotballopplevelse hvor du møter spillere med et troverdig følelsesregister og får oppleve helt nye og eksklusive verdener.
  • Ny spillmodus - 'The Journey': Spill som det største nye talentet på årevis. Du er Alex Hunter, og skal til å debutere i Premier League. Dine avgjørelser vil under veis forme karrieren. Spiller du for laget eller spiller du for deg selv? Svarene du gir på pressekonferansen påvirker veien videre. The Journey er laget med blant annet Anthony Martial, Eden Hazard, Dele Alli og Marcus Rashford som konsulenter, for å sikre at veien til toppen blir så realistisk som mulig.

Kundomtaler

FIFA 17 Xbox One

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

FIFA 17 Xbox One

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.