Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Cawic Fotballstrømper m/ Leggskinn

Vanlig pris 600,-

Special Price 300,-

Varekode: 160114-white
Cawic kombinerer fotballstrømper og leggskinn i et og samme produkt, og er utviklet av norske fotballspillere. Fotballstrømpene leveres med en særegen frontlomme for leggskinnene som tilbyr unik komfort og tilpasning.

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • Kombinasjonen av fotballstrømper og leggskinn tilrettelegger for hurtig og teknisk fotball, samt gjør det enklere å holde kontroll over ballen mens du løper, dribler, takler og skyter.
  • Fotballstrømpene leveres med en særegen frontlomme for leggbeskytterne som tilbyr unik komfort og tilpasning.
  • Med Cawic trenger du ikke å benytte strømpeholdere eller strømpetape for å holde strømpene og leggbeskytterne på plass.
  • Fotballstrømpene er i god teknisk kvalitet som holder foten tørr og transporterer bort fuktighet. Det gjør dem svært komfortable å spille med, samtidig som svette absorberes gjennom strømpene i stedet for å bli lukket inne i leggbeskytterne.
  • Fotballstrømpene er tilpasset høyre og venstre fot, og har ekstra beskyttelse på vristen og under foten som beskytter.
  • Leggskinnene har anatomisk utforming for venstre og høyre bein, og er laget av et lett, hardt og solid materiale som gir god beskyttelse mot støt og spark på fotballbanen.

Kundomtaler

Fotballstrømper m/ Leggskinn

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Fotballstrømper m/ Leggskinn

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.