Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: DH7484-837

Nike FC Barcelona ADV Strike Treningsgenser 21/22 Oransje

kr 1399
Designet for spillere som er besatt av å perfeksjonere håndverket sitt, er FC Barcelona Strike Elite...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Designet for spillere som er besatt av å perfeksjonere håndverket sitt, er FC Barcelona Strike Elite Top laget med avansert svettetransporterende stoff som er strategisk plassert i områder med høy varme for å holde deg kjølig og komfortabel. Et strømlinjeformet design skaper en skreddersydd passform som er laget for å bevege seg med deg mens du foredler spillet ditt.
Nike Dri-FIT ADV-teknologi kombinerer fukttransporterende stoff med avansert konstruksjon og funksjoner som hjelper deg å holde deg tørr og komfortabel. Strikket stoff i områder med høy varme gir ekstra pusteevne der du trenger det mest. Rader med ribbet spandex skaper et muskelkart over kroppen for en datadrevet design som strekker seg med deg. Lagemblem og farger lar deg vise din støtte til Barça uansett hvor du går. Slank passform for en skreddersydd følelse. Maskinvask. Laget av: 91% polyester og 9% elastane.

Kjøp hele settet

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer