Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CW6875-687 GK
-30 %

Nike Dry Strike 21 Drill Fotballgenser Rød/Volt

kr 439
kr 629
Nike Dri-FIT Strike-treningsoverdelen er laget av et tøyelig, svettetransporterende materiale som ho...

Farge

Nike Dry Strike 21 Drill Fotballgenser Rød/Volt
Nike Dry Strike 21 Drill Fotballgenser Rosa Dame
Størrelsesguide

På lager

Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Nike Dri-FIT Strike-treningsoverdelen er laget av et tøyelig, svettetransporterende materiale som holder deg tørr og komfortabel når du trener. Deignet med glidelås i kvart lengde har en strømlinjeformet passform med skjulte tommelhull som bidrar til å redusere distraksjoner.
Nike Dri-FIT Strike-treningsoverdelen er laget av et tøyelig, svettetransporterende materiale som holder deg tørr og komfortabel når du trener. Deignet med glidelås i kvart lengde har en strømlinjeformet passform med skjulte tommelhull som bidrar til å redusere distraksjoner. Dri-FIT-teknologi transporterer svette bort fra huden så den fordamper raskere – slik at du holder deg tørr og komfortabel. Tøyelig materiale har usynlige tommelhull som holder ermene på plass, og forsvinner sømløst når de ikke brukes. Glidelåsen i kvart lengde gjør den enkel å ta av og på, mens innsiden er lett strukturert for å holde deg varm. Fartsinspirert stil modellert etter treningsklær brukt av profesjonelle spillere. Smal passform for en skreddersydd følelse. Hoveddel: 91 % polyester / 9 % spandex. Ermer: 95 % polyester / 5 % spandex. Tåler maskinvask.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

VÅRE BUTIKKER OG ÅPNINGSTIDER

Oslo+
Norge+
22 09 20 20Vårt kundsenter holder åpent man-fre 11-16

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer