Torshov Sport
MENU

ANMELDELSE: New Balance Visaro 2

Nesten to år etter debuten, er oppfølgeren av New Balance Visaro på plass. Er den fortsatt like god? Sjekk ut vår anmeldelse av kontrollskoene Visaro 2 her. 


 • 2 100,-
  New Balance

  Visaro 2 Pro AG Fotballsko

  Visaro 2 Pro AG i mørk grønn og oransje farge er toppmodellen fra New Balance sin kontrollsilo Visaro. Designet for den kreative spilleren som skaper sjanser og kontrollerer spillet på banen. Overdel i mykt og fleksibelt syntetisk materiale med med sekskantede kontroll- og skytesoner. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.
 • 2 300,-
  New Balance

  Visaro 2 Pro FG Skinn Fotballsko

  Visaro 2 Pro FG i sort og oransje farge er toppmodellen fra New Balance sin kontrollsilo Visaro. Designet for den kreative spilleren som skaper sjanser og kontrollerer spillet på banen. Overdel i mykt og komfortabelt skinn som former seg perfekt etter foten. FG-knotter for spill på naturgressbaner.
 • 1 300,-
  New Balance

  Visaro 2 Mid Level AG Fotballsko

  Visaro 2 Mid Level AG i mørk grønn og oransje farge er en takedown-modell fra New Balance sin kontrollsilo Visaro. Overdel i et lett, mykt og slitesterkt, syntetisk materiale. AG-knotter for spill på kunstgressbaner.

Den første generasjonen av kontrollskoene Visaro var absolutt et flott tilskudd i den store fotballskofamilien tidlig i 2015. Spesielt den myke og fleksible syntetiske overdelen Vari-Zone Ariaprene – med klare likhetstrekk til den første generasjonen av Nike Hypervenom Phantom – var en suksess. Nettopp denne myke overdelen var kanskje en av grunnene til at New Balance ikke ga Visaro en umiddelbar oppdatering i 2016. Men en oppdatering av kontrollskoene måtte til slutt komme, og nå er den her – nesten to år etter at den ble introdusert.

Sjekk ut hva vår skotester Bendik synes om den andre generasjonen av New Balance Visaro i videovinduet over.

En av de største nyhetene er at den bikube-lignende overdelsteksturen nå er erstattet med sekskantede kontroll- og skytesoner. Hensikten med Control- og Strike-sonen er å gi deg full kontroll over de korte og lange pasningene du foretar på banen, samt at skuddene dine blir mer presise og kraftfulle.

Derimot er den atletisk-inspirerte Pro-Form-lesten ivaretatt, som bidrar til en god følelse og komfort i skoene, samtidig som Visaro 2 har fått en meget komfortabel, mokkasin-lignende passform.

Hva slags erfaringer har du med New Balance Visaro? Og er Visaro 2 noe du kunne tenke deg å spille med? Del noen linjer med oss under. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.