Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Adidas X 15.1 FG/AG Skinn Fotballsko

Vanlig pris 2 100,-

Special Price 630,-

Varekode: S74616 U1
X 15.1 er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i supermykt kenguruskinn. Hybrid-yttersåle med FG/AG-knotter for spill på både gress og kunstgress.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • X 15.1 er en modell fra adidas som er for spilleren som skaper kaos på banen. Skoene er designet for spilleren som kan endre kampbildet, som underholder og knuser forventningene. X-spilleren i laget gjør det uforutsigbare og det spektakulære, og utfordrer forsvaret med fart, smidighet og fleksibilitet - og scorer mål. X 15.1 er det ultimate våpenet for kampens uforutsigbare spillere.
  • Det innovative X-CAGE-laget er bygd for de mest dynamiske og fleksible spillerne i verden, og er et stivt, tynt og fleksibelt lag som er strategisk plassert rundt midtfoten for økt støtte. Hensikten med X-CAGE-teknologien er å gi spillere optimal støtte og stabilitet under høy fart og raske, smidige bevegelser.
  • X-CLAW er et revolusjonerende ”skjelett” under yttersålen som er utviklet for optimalt grep og feste i banen med følelsen av lettvekt. En ny, banebrytende knottekonfigurasjon gir gode forutsetninger for ekslosiv akselerasjon, og gir spilleren samtidig muligheten til å sette flere knotter på ballen for komplett ballkontroll.
  • FG-/AG-hybridsåle er utviklet for godt grep og kontroll på gress og kunstgress. Det betyr at skoene er godkjent og skal fungere like godt på gress som på kunstgress.
  • Vekt: 230 gram. 

Kundomtaler

X 15.1 FG/AG Skinn Fotballsko

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

X 15.1 FG/AG Skinn Fotballsko

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.