Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Adidas X 15.1 FG/AG Fotballsko

Vanlig pris 2 100,-

Special Price 630,-

Varekode: S74596 i2
X 15.1 i hvit, grønn og blå farge er en toppmodell fra adidas' X-linje. Overdel i syntetisk X-Skin-materiale. FG/AG-knotter for spill på gress og kunstgress.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • X 15.1 er designet for spillerne som skaper kaos på banen. X-spillerne endrer kampbildet, underholder og knuser forventningene. X-spilleren i laget gjør det uforutsigbare og det spektakulære, og utfordrer forsvaret med fart, smidighet og fleksibilitet - og scorer mål. X 15.1 er det ultimate våpenet for kampens uforutsigbare spillere.
  • X-SKIN er navnet på det myke og komfortable syntetiske lettvektsmaterialet som overdelen på X 15.1 består av. Dette tynne overdelsmaterialet i kompositt kommer - i likhet med ACE 15.1 - med et trelags-konsept som skal gjøre at du kommer i god kontakt med ballen. Det første laget, eller ”huden”, gir god komfort til føttene. Det andre laget er et konstruert underlag som forbedrer ytelsen, mens det ytterste laget består av et gjennomsiktig lag som beskytter mot skitt og smuss og i tillegg er vannavstøtende. X-SKIN gir derfor en perfekt kombinasjon av komfort, ytelse og beskyttelse.
  • NSG-materialet (Non Stop Grip), bestående av 3D-opphøyde prikker over store deler av overdelen, bidrar til ytterligere god ballkontroll og godt grep under alle vær- og baneforhold.
  • Det innovative X-CAGE-laget er bygd for de mest dynamiske og fleksible spillerne i verden, og er et stivt, tynt og fleksibelt lag som er strategisk plassert rundt midtfoten for økt støtte. Hensikten med X-CAGE-teknologien er å gi spillere optimal støtte og stabilitet under høy fart og raske, smidige bevegelser.
  • X-CLAW er et revolusjonerende ”skjelett” under yttersålen som er utviklet for optimalt grep og feste i banen med følelsen av lettvekt. En ny, banebrytende knottekonfigurasjon gir gode forutsetninger for ekslosiv akselerasjon, og gir spilleren samtidig muligheten til å sette flere knotter på ballen for komplett ballkontroll.
  • Techfit Collar, som er navnet på den fleksible og elastiske "ankelsokken" på X-skoene, har den funksjonen at den skal gi en kompresjonspassform rundt ankelen for optimal støtte, og ikke minst en tettsittende og komfortabel passform rundt hele foten. Hensikten med denne ankelkragen er derfor å gi en barbeint- eller sokklignende passform. 
  • Skoene er ”tungeløse” noe som bidrar til å skape en responsiv passform.
  • FG/AG-knotter for spill på gress og kunstgress.

Kundomtaler

X 15.1 FG/AG Fotballsko

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

X 15.1 FG/AG Fotballsko

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.