Torshov Sport Fotball
MENU
Barn
favorite_borderLegg til favoritter

Adidas Predator Lethal Zones II TRX FG Fotballsko Barn

Vanlig pris 1 500,-

Special Price 200,-

Varekode: Passiv
Adidas Predator Lethal Zones 2 TRX FG for barn i blå og oransje farge til gressbaner har 5 innovative soner i overdel med fokus på førstetouch og kontroll.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Overdel som er en blanding av skinn og syntetisk materiale, kalt HybridTouch. Skinn som det innerste laget gjør at du får en komfortabel sko. Syntetisk materiale ytterst for gode egenskaper.
  • Predator LZ 2 har enda mere gummi og større Predator-soner enn forgjengeren. Dissde skal gi deg enda bedre kontroll og styrke på pasninger, skudd og driblinger. I tillegg består feltene nå av X-felter i stedet for streker, som det var på det forrige designet.
  • First touch sonen ser du markert foran på skoen. Dette feltet er utviklet for å meste din første berøring. Gummi sonen fungerer som en støtdempende platform for å gi deg umiddelbar kontroll på ballen. 
  • Pass sonen på Predator Lethal Zones er i memory foam og består av mange små 3-D X-felter som er klebrige og gir økt ballkontakt og mer presise pasninger. 
  • Dribble sonen er et gummi felt på utsiden bestående av flere ribber for kontrollerte driblinger. Designet for å gi en liten kontaktflate med ballen og for ett stort antall raske ballberøringer. X-feltene er fordelt ut for å sikre optimalt grep.
  • Drive sonen er hevet og tykkere 3-D form på forfoten følger den naturlige formen på vristen og skaper ett bedre tilslag på ball for større avstand!
  • SweetSpot sonen er på innsiden av tåen og genererer større spinn og tempo når du treffer ballen. Basen er koblet med hevete 3-D X-felter for å skape en forbedret kontakt på ballen.

Kundomtaler

Predator Lethal Zones II TRX FG Fotballsko Barn

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Predator Lethal Zones II TRX FG Fotballsko Barn

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.