Torshov Sport Fotball
MENU
Barn
favorite_borderLegg til favoritter

Adidas Predator Absolado Lethal Zones TRX TF Fotballsko Barn

Vanlig pris 600,-

Special Price 100,-

Varekode: G64922 V1
Adidas Predator Absolado Lethal Zones TRX TF fotballsko i gul og sort farge for barn har en overdel i syntetisk materiale.

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikk

Denne størrelsen er utsolgt. Send meg en gratis SMS når den er tilbake på lager.

Varsle

Detaljer

  • Adidas Predator Absolado Lethal Zones TRX TF fotballsko i gul og sort farge for barn har en overdel i syntetisk materiale. 
  • First touch sonen ser du markert foran på skoen. Dette feltet er utviklet for å meste din første berøring. Gummi sonen fungerer som en støtdempende platform for å gi deg umiddelbar kontroll på ballen. 
  • Pass sonen på Predator Lethal Zones er i memory foam og består av mange små 3-D striper som er klebrige og gir økt ballkontakt og mer presise pasninger. 
  • Dribble sonen er et gummi felt på utsiden bestående av flere ribber for kontrollerte driblinger. Designet for å gi en liten kontaktflate med ballen og for ett stort antall raske ballberøringer. Ribbene er fordelt ut for å sikre optimalt grep.
  • Drive sonen er hevet og tykkere 3-D form på forfoten følger den naturlige formen på vristen og skaper ett bedre tilslag på ball for større avstand!
  • SweetSpot sonen er på innsiden av tåen og genererer større spinn og tempo når du treffer ballen. Basen er koblet med hevete 3-D ribber for å skape en forbedret kontakt på ballen.

Kundomtaler

Predator Absolado Lethal Zones TRX TF Fotballsko Barn

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Predator Absolado Lethal Zones TRX TF Fotballsko Barn

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.