Torshov Sport
MENU

adidas Mundial Team Pack Limited Collection | Klassikeren i tre nye farger

adidas inkluderer en av deres mest solgte fotballsko gjennom tidene i Limited Collection-serien. Sjekk ut Mundial Team Pack her. 


Det finnes noen fotballsko som aldri vil gå av moten. Mundial Team er et eksempel på det. Og til glede for Mundial Team-elskerne har adidas nå løftet sløret av tre nye fargekombinasjoner i hvit, sort og grå av klassikeren.

Mundial Team Pack er en del av den populære Limited Collection-serien til adidas, hvilket betyr at de kommer i et begrenset antall. Slik ser modellene ut:


 • Mundial Team TF Fotballsko Limited Collection

  LIMITED EDITION

  1 500,-
  Adidas

  Mundial Team TF Fotballsko Limited Collection

  Mundial Team i grå farge er en klassiker fra adidas med overdel i supermykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten. Inkludert i Limited Collection-serien til adidas. Skoene fungerer utmerket som mengdetreningssko. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.
 • Mundial Team TF Fotballsko Limited Collection

  LIMITED EDITION

  1 500,-
  Adidas

  Mundial Team TF Fotballsko Limited Collection

  Mundial Team i hvit farge er en klassiker fra adidas med overdel i supermykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten. Inkludert i Limited Collection-serien til adidas. Skoene fungerer utmerket som mengdetreningssko. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.
 • Mundial Team TF Fotballsko Limited Collection

  LIMITED EDITION

  1 500,-
  Adidas

  Mundial Team TF Fotballsko Limited Collection

  Mundial Team i sort farge er en klassiker fra adidas med overdel i supermykt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten. Inkludert i Limited Collection-serien til adidas. Skoene fungerer utmerket som mengdetreningssko. TF-knotter for spill på grus og kunstgress.

Mundial Team er virkelig en klassiker fra adidas, og er en av de beste mengdetreningsskoene som finnes. En av grunnene til modellens popularitet er at den kommer med overdel i supermykt og komfortabelt kenguruskinn som former seg perfekt etter foten, samtidig som den har forsterket tåparti som bidrar til ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Legg til at fungerer utmerket på alle typer grus- og kunstgressbaner, og ikke minst at den stort sett passer aller fleste føtter, så vet du litt mer om Mundial Team-modellens suksessoppskrift.

Dette er altså langt i fra et teknisk og moderne fotballsko-vidunder, men den gjør definitivt jobben. Og de som har brukt Mundial Team tidligere vet nok hva vi snakker om. Så dersom du verdsetter komfort når du spiller, vil du nok ikke bli misfornøyd med Mundial Team. Nå har du dessuten tre nye – og tidløse – fargekombinasjoner å velge blant. Herlig!

En perfekt lansering for alle skinnsko-elskere! Hvilken liker du best? Del dine tanker om Mundial Team Pack under. 

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.