Torshov Sport Fotball
MENU
favorite_borderLegg til favoritter

Adidas Messi 15.1 FG/AG Fotballsko

Vanlig pris 2 100,-

Special Price 630,-

Varekode: S74679 P1
Messi 15.1 er toppmodellen i adidas' signaturskolinje for Lionel Messi. Utviklet og designet i tett samarbeid med Lionel Messi. Mykt, syntetisk overdelsmateriale. FG/AG-hybridsåle for spill på gress og kunstgress.
+kr 100,00

Tegn igjen: 10

Lagerstatus: På lager

Eller


Detaljer

  • Lionel Messis signaturskomodell med stor Messi-logo plassert på forfoten. 
  • Den unike messiFRAME-konstruksjonen på overdelen er utviklet for å gi en låst passform i skoene og god stabilitet - spesielt under høy fart.
  • Overdelsmaterialet, kalt messiTOUCH, bidrar til et solid grep, stabilitet og komfort. Dette er et syntetisk materiale, men har en skinn-lignende tekstur og passform - akkurat som Barca-stjernen foretrekker.
  • Overdelsmaterialet er for øvrig ganske likt Hybridtouch-materialet som ble benyttet på de foregående F50-modellene og Messis tidligere signatursko. Det syntetiske messiTOUCH-materialet har på den måten de samme egenskapene som skinnsko knyttet til mykhet og komfort, men er samtidig lettere og har minimalt med vannopptak.
  • messiPRINT er navnet på de to runde knottene plassert fremst og bakerst, og som sammen med yttersålen messiGAMBETRAX  gir en dynamisk knottekonfigurasjon som skal legge forholdene til rette for eksplosive bevegelser, retningsforandringer og akselerasjon.
  • Vekt: 232 gram. 
  • FG/AG-hybridsåle for spill på gress og kunstgress.

Kundomtaler

Messi 15.1 FG/AG Fotballsko

Bli den første som omtaler dette produktet!

Skriv anmeldelse

Skriv Anmeldelse

x

Messi 15.1 FG/AG Fotballsko

Rangering
Lukk
1300,- igjen til gratis frakt!
0 av 1300

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.