Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: SKB072-RØD

Nike SK Brann Treningsgenser 2021 Barn Rød

kr 429
Nike SK Brann Treningsgenser til barn er laget av teknisk materiale som holder deg tørr og komfortab...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Nike SK Brann Treningsgenser til barn er laget av teknisk materiale som holder deg tørr og komfortabel under treningen. En del av den offisielle treningskolleksjonen til SK Brann for sesongen 2021.
En del av den offisielle treningskolleksjonen til SK Brann for sesongen 2021. SK Brann-logo på venstre bryst. BERGEN-Element på høyre arm. Usynlige tommel-hull for å holde armene godt på plass. 1/4-lang glidelås lar deg tilpasse ventilasjonen når det blir varmt. Dri-FIT-teknologi tar vekk svetten fra kroppen og holder deg tørr og komfortabel. Netting på rygg og armer gjør at luft strømmer i gjennom og holder deg avkjølt. Den farts-inspirerte looken er basert på treningstøyet til profesjonelle utøvere. Standard passform for en avslappet og behagelig følelse. 100% polyester. Kan vaskes i maskin, men vreng gjerne genseren først hvis den er trykket med klubblogo/sponsor eller lignende.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer