Favoritter

Laster inn favoritter

  • Gratis frakt på bestillinger over kr 1 300
  • Rask og enkel retur innen 30 dager
Varekode: AQ2672-657
-50 %

Nike SK Brann Fotballdrakt 2019 Vapor Match Hjemme

kr 474
kr 949
SK Branns hjemmedrakt for 2019/20-sesongen fra Nike. Fotballdrakten er identisk med den SK Brann-spi...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
Personaliserte produkter kan ikke byttes eller returneres.
SK Branns hjemmedrakt for 2019/20-sesongen fra Nike. Fotballdrakten er identisk med den SK Brann-spillerne benytter i kamper, og er produsert i et svært elastisk materiale som følger dine naturlige bevegelser og gir bedre komfort på banen.
Vapor Match er Nikes mest tekniske og komfortable fotballdrakt, og er drakten som benyttes av alle Nikes toppklubber i verden. Nikes innovative og hurtigtørkende Vaporknit II-teknologi kombinerer god pusteevne og mobilitet, slik at du holder deg komfortabel under kamp og trening. Fotballdrakten har områder med med et åpnere strikkemønster som gir økt ventilasjon. Vaporknit-teknologien kombinerer lett vekt, komfort, fleksibilitet og pusteevne. Raglan-teknologi i ermene sørger for at det ikke er noen sømmer slik at armene kan bevege seg friere. De fleksible og ribbete ermene beveger seg med deg for en sikker og komfortabel passform. Kan vaskes i maskin. Vi anbefaler å vaske drakten på vrangen på et skånsomt vaskeprogram.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Powered by Jetshop

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer