Torshov Sport
MENU

Fyll inn detaljene under og motta de beste Black Week-tilbudene fra Torshov Sport.

Black Week 2020 hos Torshov Sport

Black Friday har de senere årene blitt utvidet til Black Week, og Torshov Sport kommer til å ha enorme tilbud gjennom hele uka i våre nettbutikker og fysiske butikker. I 2020 begynner Black Week hos Torshov Sport fredag 20. november, så her gjelder det å følge med på tilbud og rabatter som blir sluppet under årets gigantiske shoppinguke.

Black Friday 2020 hos Torshov Sport

Black Friday 2020 er fredag 28. november. Er du på jakt etter gode Black Friday-tilbud? Alle Torshov Sport-butikkene i landet, samt våre nettbutikker for fotball, løp og hockey, har mange tilbud og stort salg på en rekke produkter på Black Friday. Til forskjell fra ordinære salgsperioder ellers i året, vil rabattene under Black Friday være enorme! Bokmerk eller lagre denne siden, så går du ikke glipp av muligheten til å skaffe deg sko og utstyr til fotballelskeren, løpeentusiasten og hockeyspilleren med store rabatter på Black Friday. Kanskje får du til og med kjøpt noen julegaver i samme slengen?

Hva er Black Friday?

Black Friday har etter hvert blitt verdenskjent som høstens definitive salgsdag både på nett og i butikk. Selve salgsdagen faller på amerikanernes Thanksgiving, og er den fjerde fredagen i november. I USA har denne dagen lenge vært sett på startskuddet for julehandelen, og med årene har Black Friday bygget seg opp til å bli verdens største shoppingdag – også i Norge. Black Friday gir en unik mulighet til å gjøre unna innkjøp av julegaver til vanvittig lave priser. Black Friday 2020 faller i år på fredag 28. november.

Black Friday = starten på julehandelen

Black Friday er ikke bare en stor shoppingdag. Black Friday representerer samtidig starten på julehandelen. Helthjem er forberedt på økte bestillinger og har bemannet opp ekstra for å minske forsinkelser. Likevel kan det være lurt å regne med lengre fremsendingstider under Black Friday-perioden.
– For pakker til private kan det bli opp til 2 dager ekstra, fra 19. november.
– For pakker til bedrifter levert på postkontor eller post i butikk, kan det bli 1 dag ekstra fra 19. november.
– For pakker til bedrifter og pakker hjem på døren, kan det bli 1 dag ekstra fra 10.desember.

Finn ut alt du trenger å vite om julehandelen hos Torshov Sport her

Utvidet byttefrist til 17. januar 2021

Skal du kjøpe noen av julegavene under Black Week? Vi gir utvidet byttefrist på alle butikk- og nettordre kjøpt fra 20. november fram til 17. januar 2021. Vær oppmerksom på at dette ikke gjelder personaliserte produkter fra klubbkolleksjoner, fotballsko med trykk og fotballdrakter med trykk.

Lukk
350,- igjen til gratis frakt! *Gjelder ikke Brann-produkter.
0 av 350

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.