Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: 212116-7097

Hummel Dagaz Hallsko Dame Hvit

kr 1199
DAGAZ er konstruert med en konstruert strikkeoverdel og signaturvinkler i TPU, og skaper et høyt niv...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
DAGAZ er konstruert med en konstruert strikkeoverdel og signaturvinkler i TPU, og skaper et høyt nivå av støtte sammen med forbedret pusteevne. Ytelseskoen har en ytelse Ariaprene®-tunge for forbedret komfort og en tilpasningsdyktig passform. På innsiden gir hummel® Reach-demping lett, responsiv sprett og høy stabilitet, mens hælstabilisatoren kontrollerer ankelbevegelse og hælstøtte. En Ortholite® resirkulert innersåle er også inkludert for ekstra komfort og holdbarhet. Yttersålen på denne hummel® ytelseskoen har et treveis trekkraftdesign, samt sideveggforlengelser rundt forfoten som bur i dempingen under støt på bakken.
Konstruert strikket overdel. Ytelse Ariaprene® tunge. Intern hælstabilisator og Ortholite® resirkulert innersåle. Mellomsåle i hummel® Reach for demping. Sideveggforlengelser rundt forfoten. Yttersåle med treveis trekkraft.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer