Favoritter

Laster inn favoritter

Varekode: CG2763

Adidas Counterblast Hallsko Herre

kr 1300
adidas Counterblast Hallsko for menn er en perfekt sko for håndball. Overdelen er laget av ett enkel...
Størrelsesguide
Klikk & hentVelg Størrelse

På lager

Levering på 1–3 dager.
Gratis frakt på bestillinger over 1300,-.
Helthjem-levering.
adidas Counterblast Hallsko for menn er en perfekt sko for håndball. Overdelen er laget av ett enkelt lag av materiale for minimal vekt. Yttersåle av gummi med struktur som gir et fantastisk grep og feste. En sko for raske retningsforandringer.
SPRINTSKIN™ er et revolusjonerende syntetisk materiale som gjør at overdelen kan lages av kun ett lag. Teknologien gir en fantastisk støtte og redusert vekt. ADIPRENE®+ i forfoten gir et effektivt fraspark under hopp og løping, samt demping. TORSION® SYSTEM i midtfoten gjør skoene stabile. Anti-skli lining. ADIPRENE® demping under hælen for komfort ved støt og landinger. Yttersåle av gummi med en nettstruktur som gir et ideelt grep på alle innendørs underlag.

Nyhetsbrev

Hver uke sender vi ut nyheter, tips og annen informasjon gjennom vårt nyhetsbrev. Vil du være først ute?

Torshov Sport har over 80 års historie, og er landets råeste spesialist innenfor fotball, løp, hockey og klubbhandel. Torshov Sport har fire spesialbutikker på Torshov i Oslo, samt butikker i Tromsø, Bergen, Drammen, Sandvika Storsenter og Fredrikstad med fokus på fotball, klubb, løp, hockey og hallidretter.

Dette nettstedet bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Les mer